Voor opvoeders en professionals

Wil jij het ook zo graag fijn hebben als gezin, rust en gezelligheid ervaren in huis en er kunnen zijn voor jouw kind wanneer dat nodig is, krachtig in je ouderschap staan? Het kan soms overweldigend zijn wanneer je het gevoel hebt dat het je even niet lukt en je de controle over je ouderschap kwijt bent.

Als ouder wil je je kind graag gelukkig en onbezorgd zien. Dat onbezorgd zijn lukt je kind niet altijd, soms zit het wat tegen. Als dat te lang duurt raakt het uit balans en is het lastig om op eigen kracht daar verandering in te brengen, terwijl je als ouder dag in dag uit je uiterste best doet. Dat kan behoorlijk frustrerend en pijnlijk zijn. Ervaar je dat je kind angstig of somber is, veel last heeft van boosheid of woede, gedrag laat zien dat je graag anders ziet (op school/thuis)? Of ervaar je dat je snel in conflict raakt met je kind, je scheidsrechter bent binnen je gezin, jullie als ouders niet op 1 lijn liggen? Dan kan ik wat voor jullie betekenen.

Misschien heb je een hele andere vraag of wil je graag dat ik eens met je meedenk.

Voel je welkom!

‘It takes a village to raise a child’

‘It takes a village to raise a child’ en dat begint bij jou als ouder. Maar je staat hier niet alleen in. Ik ben er ook voor jou!

Ik ga met je als ouder aan de slag zodat jouw kind zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen binnen de liefdevolle kaders die jij als ouders stelt. Ik laat je ontdekken hoe je met zelfvertrouwen en veerkracht en vanuit verbinding met je kind de uitdagingen van het ouderschap aankunt.

Ook voor jou als professional, leerkracht, begeleider of anderszins, ben ik er om mee te denken en te kijken wat je kunt doen om het beste uit je werk te halen en weer beweging te krijgen in je casus met kinderen, jongeren, ouders of jong volwassenen.

Ik heb jarenlange ervaring in het werken met ASS gerelateerde problematiek, borderline, lvb, ad(h)d, depressie, faalangst, beelddenken en laag zelfbeeld.

Ik werk vanuit de gedachte van verbindend ouderschap. Hierbij kan ik  de methodiek geweldloos verzet-verbindend gezag inzetten alsmede opstellingswerk vanuit een systemische visie.

‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen, je beschermen tegen het leven. Maar je zal moeten dansen in de zon en leren vechten in de regen’

Kosten?
Ieder traject is persoonlijk en heeft zijn eigen waarde.
Het is een investering in jezelf en/of je gezin.

Pakket A:
Intake + 6 jongerencoaching sessies
(á 60-90 min) € 420.-

Pakket B:
Intake + 10 jongerencoaching sessies
(à 60-90 min) € 684.-

Pakket C:
Intake + 3 oudercoaching sessies
(á 60-90 min) € 210.-

Pakket D:
Intake + 6 oudercoaching sessies
(á 60-90 min) € 420.-

Coaching sessie
(
à 60-90 min.): € 72,00 (incl. 21% btw)

Coaching op locatie

à 60-90 min.: € 80,00 (incl. 21% btw)
excl. reiskosten

 

Mocht er na een pakket toch nog net iets meer nodig zijn dan kunnen er losse sessies worden ingezet.