'je pad vormt zich terwijl je hem bewandelt'

-Luisteraar-verbinder-oplossingsgericht-betrokken-

De obstakels op mijn levensreis hebben me laten groeien, reflecteren en ontwikkelen en dit proces heeft mij gebracht daar waar ik nu ben.

Zonder dit, en mijn opleidingen, kennis, expertise en ervaring, was ik niet in staat geweest mijn werk op deze manier en dit niveau te kunnen doen. Waarvoor ik iedere dag dankbaar ben.

Ik geloof dat ieder kind en ieder mens uniek is met zijn eigen mogelijkheden en talenten. Alles is er al. Ik zie geen problemen maar uitdagingen en ga samen op zoek naar wat er al wel is en hoe dat wat niet lukt omgezet kan worden naar succeservaringen, zingeving, eigenwaarde en vertrouwen. Het is mijn passie om mensen te laten groeien en het geluk van het leven weer te laten ervaren.

In 2012 startte ik mijn eigen praktijk waar ik vooral kinderen, jongeren en ouders coachte. Vanaf 2018 ben ik, om meer te kunnen betekenen voor jongeren, mijn werkzaamheden gaan uitbreiden richting de jeugdzorg binnen meerdere organisaties.

Ik werk in de praktijk vanuit verschillende opleidingen en trainingen op gebied van coaching, systemisch werken, agogisch werk en Mindfullness. Daarnaast zijn o.a. ‘De toekomst begint nu’ (training van professional vanuit je hart), Verbindend gezag- geweldloos verzet en Reiki aanvullende methodes die ik inzet.

Martine

Ik ben aangesloten en geregistreerd bij:

SKJ HBO jeugd- en gezinsprofessional

AGB-register

Adiona beroepsorganisatie voor kinder- en jongeren en gezinscoaches

BPSW beroepsvereniging van professionals in sociaal werk

Anderen zeggen over Martine

Jongeren voelen haar echtheid, betrokkenheid en tomeloze inzet. Samen met haar kennis en expertise maakt Martine het verschil. Elke casus krijgt zij weer in beweging, oplossingsgericht en verassend. Martine heeft het vermogen om aan te sluiten en te enthousiasmeren. Ze is direct vertrouwd voor ouders en jongeren. Waar deuren bij jongeren al lang dicht zaten krijgt zij ze weer open.

×