Voor jongeren en jongvolwassenen

Ben je tussen de 12 en 30 jaar en kamp je met problemen op school, met vrienden of ouders? Heb je slaapproblemen, AD(H)D, ASS, paniekaanvallen, weinig zelfvertrouwen, faalangst, boosheid of last van depressies? Misschien worstel je met een hele andere vraag en kun je hier niet met je ouders of vrienden over praten? Dan ga je door een pittige periode in je leven. Het kan fijn zijn hier met iemand anders over te praten.

Het heeft je vast even wat tijd gekost om hulp te gaan zoeken. Het vraagt moed om die eerste stap naar een beter leven te zetten en te kiezen voor jezelf. Er over praten en je issues delen helpt.

Voel je bij mij welkom!

Samen kijken we wat jij nodig hebt om je worstelingen aan te pakken. Dit kan heel oplossingsgericht en praktisch zijn en soms vraagt het om naar een meer diepere laag te gaan kijken. Alles start met bewust worden van wat er is en wat er gewenst wordt.

Wat is jouw veranderwens?

Aan mij is het de taak om bij jou aan te sluiten in jouw behoefte, naar je te luisteren zonder oordeel. Dit doe ik met verschillende manieren van werken. Dat kan zijn door gesprekken te voeren of door met materiaal te werken. Ook kan het zijn dat ik een ontspanningsmassage inzet of dat we de natuur in gaan. Ik kijk wat past bij jou.

Vaak zijn 4 tot 8 gesprekken voldoende om zelf weer verder te kunnen. We werken zolang als nodig en zo kort als mogelijk is. Het is jouw proces dus jij hebt de regie over jouw traject.

Mocht er meer nodig zijn zoals traumawerk dan kijken we samen waar je daarvoor terecht zou kunnen en wat passend voor je is.

Wanneer je bij mij in de praktijk komt blijft alles wat we samen bespreken tussen ons en deel ik dus niets met je ouders als je dat niet wilt.

‘Achter elke bocht ligt de rest van de wereld’

Kosten?
Ieder traject is persoonlijk en heeft zijn eigen waarde.
Het is een investering in jezelf en/of je gezin.

Pakket A:
Intake + 6 jongerencoaching sessies
(á 60-90 min) € 420.-

Pakket B:
Intake + 10 jongerencoaching sessies
(à 60-90 min) € 684.-

Mocht er na een pakket toch nog net iets meer nodig zijn dan kunnen er losse sessies worden ingezet.

Coaching sessie
à 60-90 min.: € 72,00
(incl. 21% btw)

Coaching op locatie
à 60-90 min.: € 80,00 (incl. 21% btw)
exclusief reiskosten.

Mocht er een oudergesprek moeten plaatsvinden om meer aanvullende informatie te verkrijgen t.b.v.
de coaching, dan geldt hiervoor
het normale coaching tarief van € 72,00.